Godmorgon torsdag!

Godmorgon på er! Tidig morgon och jag ska snart åka till jobbet. En vecka sen jag skrev och det har varit en jobbig vecka kan jag säga. Förra onsdagen var ju lukas&jag ute o åt med pine på kvällen. Vi firade henne lite i efterskott☺️ det var jättemysig och god mat men lukas fick ont i sin tand som har tappat lagningen så vi blev inte kvar så jättelänge. 

Så då på torsdagen kände jag att nu måste dom ju hjälpa honom igen så han fick en tid på eftermiddagen för att laga igen. Allt såg fint ut och det gick jättebra. 

Vi kom hem och jag åkte till jobbet direkt. Kommande nätterna var hemska. Lukas grät och hade jätteont hela tiden och kunde inte äta. Så i måndags fick han komma till tandläkaren igen och han ville laga om den. Men sen insåg han att det var en infektion under tanden så då skulle dom dra ut den. Och det var så hemskt 😓 lukas hade så ont och jag har aldrig hört han skrika så mycke. Det var fruktansvärt. Han skrek hela bilresan hem och johan fick komma ner o bära in honom. Tillslut somna han av utmattning. 

Igår fick barnen gå till dagis igen iallafall och lulle hade inte klagat på någe ont alls. Natten har varit bra och nu ska vi bara få honom att vilja sova i sin säng igen. Men jag ska göra ett försök att sitta där inne tills dom somnar ikväll. ❤️ 

Annars längtar jag så otroligt mycke efter att denna dag tar slut. För imorgon är vi lediga allihopa och johan&jag ses äntligen igen❤️ hatar verkligen att jobba om varandra såhär😣 

Men ha en fin dag alla!😘 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0