Hemma idag☹️

Helgen sprang förbi som vanligt. Den va ändå rätt lugn och det va skönt. Lukas har lekt lite med oliver och så var vi ute på gården en sväng allihopa. 
Vi har även hunnit lägga matta på balkongen så nu är det bara möblerna vi väntar på😊 ska bli skönt när man kan sitta där ute. 

Igår var jag ledig också så då kom emma hit med barnen😊 det är så kul nu att moa och estelle kan leka med varandra😊 

Dom käkade lunch här och så gick vi ut i busvädret ett tag. 

Kvällen blev lugn, oliver kom över o lekte med lukas och så laga jag en god lax med räkröra till☺️ vi somnade rätt skapligt men vaknade första gången vid halv nio. Då va lukas superledsen. Så bara att ta in honom till mig. Sen vaknade moa och då flytta jag över henne med. 
Lukas hostade fram till två inatt och jag sov kanske två timmar inatt. Hade sånt jäkla flimmer när jag va uppe o gjorde välling till moa en gång. Mådde så illa också när klockan ringde och va helt slut så jag blev faktiskt hemma idag. Fick tag i en läkare till lukas som skrev ut allergi medicin och så testar vi en ny hostmedicin. Är så trött på den här hostan. Vill bara att han ska få sova lugnt. 

Vi har hunnit njuta en del av solen på balkongen på förmiddagen. Nu sover moa brevid mig i sängen och jag ska också vila lite. Den här huvudvärken verkar inte vilja släppa än på ett tag.😔 

Hoppas ni får en fin dag alla! 😘 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0