Koutsläpp

Igår åkte vi med mamma&pappa till julita gård och kollade på koutsläpp. Ingen hade varit på det förut så det va ju lite kul. Kossorna blev såklart superglada att få hoppa ut i hagen😃🐄 lukas och moa tyckte det va kul också och kolla på. 


Efter det så släppte johan av mig&lukas vid parken zoo. Första besöket för i år men kommer bli många fler. Vi började med att åka masken och sen ville lukas spela en gång på chokladhjulet och tror ni inte att han vann en stor kexchoklad. Gissa om han blev glad 😃❤️ 

Mötte upp bea&barnen där också så vi gick runt tillsammans. Supermysigt! 

På kvällen blev det nachotallrik till middag och lite fix här hemma innan vi slockna. 

Idag gick vi upp strax innan sju. Fixade frukost och sen åkte jag iväg till tandhygienisten. Det gick bra där men va inte kul. Gör ju så ont när hon ska peta med den där vassa saken. 

Men men, käkade lite lunch här hemma och så träffa vi jennie&carsten på leos lekland. Så vi spenderade eftermiddagen där med dom innan vi landa här hemma i soffan. 

Moa somna vid hav sex efter att ha slukat lite välling. Hon har ju inte velat ha det tidigare men tänkte att jag testar igen och nu slurpa hon i sig allt. 👌🏻 

Och lukas&jag har kollat på monsters inc för sjuttioelfte gången😄 

Men nu ska vi forsätta mysa❤️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0