Bara mamma som gäller

Hej på er! 


Igår var jag förbi hos emma ett par timmar. Satt o prata ochh bara tog det lugnt. Kände inte alls igen min glada lilla moa. Hon blev superledsen när hon satt hos emma för att jag skulle fixa en flaska till henne. Så otröstlig och det tog tid innan hon lugnade sig. Hon sov en stund i vagnen iallafall när vi hämtade lukas. 

Men igår kväll så va hon sååå trött. Tror hon hade sovit cirka tre timmar på hela dagen och det är alldeles för lite. Så tillslut gav jag upp och la mig med henne och då somna hon direkt. 

Vi gick upp strax innan sju imorse. Duschade,käkade frukost och gjorde iordning oss. Lukas tycker det är så himla kul att kunna ta fram kläder själv nu. ☺💚 

Körde honom till fsk och sen åkte moa o jag o köpte lunch som vi lämna på johans jobb. Hem igen och jag åt lite och så tog vi en promenad och mötte jenny och lilla jack. 😊 vi hälsade på hennes jobb/min mammas jobb. Tog en promenad efter det och sen var det dags att hämta lukas igen. 

Här hemma blev det mellis och få moa att sova en stund. Lukas och jag passade på att laga mat då. Det blev korvgryta med spaghetti. 

Nu sover den lilla damen igen och jag hoppas hon sover gott inatt. Det blev famnen igen. Jag hoppas denna dumma fas går över fort så vi får tillbaka våran glada moa som inte blir lika rädd för allt och alla. ❤ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0