God jul&gott nytt år!

Det är redan annandag jul och jag sitter just nu på jobbet. Det har varit fullt upp dom senaste veckorna sen våra sjukdomar men vi är äntligen friska och det är så skönt. Bara lite hosta som hänger kvar. 

Vi började våran jul den 23e med en lunch hos pine☺️ hon hade lagat en jättegod pasta carbonara👌🏻 lite julklappsöppning på det också. 

Sen åkte vi hem och vilade inför kvällen. Då kom jesper&veronica med barnen. Det blev varma mackor och annat gott samt uppesittarkväll. Tror det bara va veronica som vann 😊 
Kämpade på och spelade alla spelen men sen däcka vi allihopa. Jag smög upp efter en stund för att fylla barnens julstrumpor och lägga fram alla julklappar🎅🏻🎅🏻 

Tror vi sov till strax efter åtta på julafton, gissa om Lukas va ivrig när han såg klapparna😁 

Vi käkade julfrukost och öppnade paket och tog det lugnt en stund. Men sen var det dags att fixa med julmaten. Blev en jättemysig jul lunch och båda barnen gillade det☺️ proppmätta gjorde vi oss iordning och åkte till johans morfar med en julblomma. Stannade där en stund och pratade innan vi åkte vidare och firade jul hos mamma&pappa med våra syskon och johans föräldrar. 

Vi alla blev jättenöjda för alla julklappar och va helt slut när vi åkte därifrån. 

Igår så lämnade vi barnen hos mina föräldrar en stund så vi fick packa och plocka isär sängarna hemma. Vi va även till kyrkogården och tände ljus hos sandra&johans mormor. 

Ja och nu är det somsagt jobbnatt för mig. Hade hellre legat kvar i sängen hos moa☺️❤️ 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0