Godmorgon onsdag!

Hej hej :) hade en supermysig dag igår ute hos emma. Först klappa vi lite på hästarna innan vi åkte vidare och träffade små kalvar och gigantiska kossor. Hade glömt att kossor kunde vara så stora. Skulle aldrig vilja träffa på dom själv :P 
 
Lukas blev jätterädd först, det va ju första gången och det va lite läskigt när dom muade tyckte han. Men sen gick det över efter ett tag och då vågade han gå ner på marken. Åkte tillbaka till emma när det blev för kallt och gjorde varma mackor till lunch. Det va riktigt gott. Lukas blev megatrött så då gick vi ut o mata hästarna med morötter innan vi åkte hemåt. Han somnade ganska så fort i bilen så det va bara o lyfta in honom. 
 
På kvällen va pappa o mamma här en sväng. Pappa fixade limmet runt badkaret så nu ser det mycke bättre ut. Tack pappsen! 
När dom åkte kika vi lite på farmen innan vi la oss i sängen. 
 
Somnade rätt skapligt och vaknade vi halv sju imorse. Jag hade tänkt att vi skulle iväg till gymmet men lukas blev ledsen så fort jag sa det så får träna lite här hemma istället. Kommer förhoppningsvis iväg till gymmet sen och kan köra lite löpning. 
 
Ha en bra dag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0