Morrn

Lördagsmorgon och lukas vakna vid halv sju. Det va bara o pallra sig upp. Vi har ätit frukost precis och myser i soffan just nu.

I veckan öppnade hans förskola igen och det har gått hyffsat bra för lukas. Han har varit lite småledsen på morgonen men ett monster när vi hämtat. Haha nej men han har slutat sova helt på förskolan så då har det varit lite griniga perioder. Jag har varit hemma från jobbet då jag haft så fruktansvärt ont. Är konstant trött och det tär på en att vara illamående varje morgon. Så just nu är det ingen fröjd att vara gravid. Längtar så mycke tills klutten är ute.

Idag ska vi väll försöka städa lite här hemma. Fixa med tvätt o så. Och senare åker vi hem till mamma&pappa en sväng o umgås. Ha en bra helg alla!


Söndagmorgon


Grötmorgon innan jobb 😊


Godmorgon måndag!

Helgen har sprungit förbi och det är måndag igen. I fredags gick det helt okej att lämna lukas på dagis. Men sen ringde dom vid elva och sa att han hade varit ledsen i över en timme. Han ville inte äta eller dricka och han sa att han inte ville vara där. Såklart så åkte jag o hämta honom❤️ pratade när vi kom ut i bilen och han va så ledsen för att han inte hade någon o leka med och han ville bara inte vara där. Hans dagis är ju stängt just nu så det är därför han gått på ett annat och det va han och två ettåringar i fredags. Men nu har vi lyckats lösa kommande vecka utan att han ska gå dit och sen nästa vecka öppnar prästängen igen så det är bra.

I fredags när johan slutade jobbet så åkte vi o hälsa på lilla carsten hos jennie&anders. Va där en liten stund innan vi köpte mat och landade i soffan resten av kvällen.
I lördags va vi iväg o handlade och så städa här hemma. På kvällen bjöd vi mamma&pappa på kinamat som tack för hjälpen med min bil. Kikade på speedwayen och bara tog det lugnt.

Igår var det kalas för jesper på eftermiddagen. Och så laga vi kycklinggacopaj på kvällen sen var det sovdags för mig.

Ha en fin dag alla!


RSS 2.0