Vc

I väntans tider på vårdcentralen😊


Natti

Hemma igen och ligger nerbäddade. Lukas och jag åkte till pappa förut. Sen hämta jag upp mamma och åkte till tuna park. Fick en bikini och byxor i födelsedagspresent ☺️💕 tog varsin kaffe också innan vi åkte hem till dom. 

Klädde på lukas och knallade ner till affären. Hade lovat honom att han skulle få köpa tuggummi. Sen tillbaka till mamma&pappa. Där blev det mat tillsammans med mamma, pappa och stefan😊 sen häng i soffan bara. 

Lukas och jag ska ta o sova. Det är jobbhelg för mig nu. Upp tidigt imorgon. 

Så natti natti! Morrn!

Blev en lugn hemmakväll igår, satt o prata med johan väldigt länge när han kom hem. Har ju inte setts speciellt mycke den här veckan. 

Somnade rätt sent men sov till kvart i åtta. Har käkat lite frukost nu och ska ta mig en dusch. Tror vi går ut i lekparken en stund sen innan tvättstugan. 

På eftermiddagen ska jag o mamma iväg en sväng och kolla på bikini till mig.  😊 ha en bra dag alla! 

..

Shit vad vissa människor kan suga energi från en. 

Sömntuta

Han som inte sover på dagis tar istället en jättelång tupplur på sin lediga dag 😄


Godmorgon

Vi har redan kommit in i april, jag har inte haft ork till bloggen ett tag så den har blivit lagd åt sidan. 

Den här veckan har bestått av jobb. Igår fyllde jag även år 😊 hade med mig tårta till jobbet så vi fika lite på eftermiddagen. Sen hämta jag lukas när jag sluta och åkte hem. Där stod det en jättegod smörgåstårta o vänta. Och superfina rosor från älskling. Han jobbade kväll så det blev inget firande direkt med honom. Men idag ska vi ut o käka lunch💕 

Mamma&pappa kom även igår kväll o fikade. Fick fina rosor och dom hade tårta med sig ☺️ när dom gick så la vi oss i sängen. Gäspade så mycke att jag fick ont i käkarna. 

Vaknade kvart i sju imorse. Har käkat frukost och tagit det lugnt ett tag. 
Ska snart ta mig in i duschen. 

Ha en fin dag alla! 
RSS 2.0