Måndag morgon :)

Igår tog vi det lugnt hela dagen. Bara slappade här hemma. Gick o la oss efter lunchen allihopa och sov ett tag. Jag började med maten när jag vaknade. Det blev köttfärslimpa med fetaost och potatis&brunsås till det. Sen kom pine hit också :) gissa om lukas blev glad. Hon skulle ha alla bilarna i famnen och så skulle dom läsa bok. :P 
 
Känns skönt att hon är hemma :))<3 
 
Åkte hem till mamma&pappa ett tag på kvällen också. Fick en matlåda med ugnspannkaka av dom :) stannade ett tag där innan jag åkte hem till grabbarna igen. 
 
Natten har ju inte varit superkul. Vaknade av att Lukas trampa runt i sängen. Sen la han sig ner men han hade jätteont i magen. Johan gick in med honom i duschen och då verka det bli bättre men så fort han kom ut ville han gå in igen. Så dom va väll i duschen i typ en timme och sen var det bra igen. Måste ha ätit någe dåligt eller så. Nu är han som vanligt pigg&glad. Men det va hemskt o se han ha så ont. 
 
Idag är vi lediga som tur är. Sov till strax efter åtta och har ätit lite frukost. Johan sover fortfarande för han hann aldrig lägga sig igår och så va han ju uppe med lukas ett tag. Ska väcka han om en stund tänkte jag. 
 
Blir en lugn dag, ikväll ska vi på vårat andra föräldramöte så då kommer mamma&pappa hit och är barnvakt. 
 
Ha en fin dag alla!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0