Godmorgon!

I tisdags var jag med om det värsta tänkbara. Jag trodde ett tag att jag skulle förlora min lilla prins för han såg inte speciellt levande ut. Vi låg och vilade som vanligt på eftermiddagen och johan hade åkt till jobbet. Lukas har ju haft en hemsk hosta senaste dagarna och hade det då också. Han hostade så kraftigt och så börja han kippa efter luft. Ögonen rullade bakåt, han ryckte i hela vänstersidan och blev helt vitblå i ansiktet. Försökte väcka honom men det gick inte. Trodde jag skulle förlora min lilla pojke. Det va fruktansvärt. Jag ringde 112 ganska snabbt och allt lugnade sig. Fick kontakt med lukas men han tittade bara på mig och ville somna om igen. Sådär höll vi på tills han vakna ordentligt igen. 

Ambulansen kom och tog lite tester och så fick vi åka med in till sjukhuset. Fick tag i johan som kom ganska snabbt efter. 
Det togs prover och lukas fick en glass som han mumsa i sig 😊 herrn hade ju ätit som en kratta hela dagen. 

Det beslutades att han skulle bli inlagd så vi fick komma upp på barnavdelningen. Johan åkte hem o hämtade grejer till oss och köpte med mat till mig. 

Sen åkte han tillbaka o jobbade, lukas och jag tog det lugnt. Han fick lite mat och så lekte vi i lekrummet innan vi somna. 
Sov som en kratta den natten och vakna nog en gång i timmen för att kolla till honom.
Sa väll godmorgon strax innan sex. Käkade frukost så fort den serverades och så kom johan upp dit 💕 
Mamma kom också efter jobbet och lekte en stund. 

När vi träffade läkaren så fick vi veta att vi skulle på eeg halv två så vi väntade in det och så gick vi dit. Lukas va superduktig när alla sladdar sattes dit och när testet började så tokslockna han. 
Gick upp till rummet efter och sov tills läkaren kom igen. Alla tester såg fina ut och dom misstänker att hans kraftiga hosta utlöste allting. Att han fick syrebrist helt enkelt. 

Stefan hämtade oss igår kväll och det va så skönt att komma hem. Enda positiva är väll att jag gått ner två kg 😁 

Natten har varit lugn och jag fick sovmorgon till åtta. Nu ska jag ta o duscha sen ska vi ut till mamma&pappa för lite lunch. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0