Godmorgon på er :)

I helgen skulle ju jag ha jobbat, fick fruktansvärt ont i magen när vi va och firade mamma så låg dubbelvikt i deras säng så det blev inget jobb. 
Mamma fyllde ju år i lördags så vi va där o firade henne lite. Ska fira henne mer på lördag då hon och jag ska iväg en sväng. Kommer bli supermysigt<3 
 
Så det blev en väldigt lugn helg med mycke vila. 
 
Nu har jag varit ledig måndag&tisdag och i måndags tog jag mig iväg till gymmet på morgonen och fick ihop ett hyffsat bra pass. Åkte hem och fixade lite här hemma och johan va iväg så när han kom tillbaka så drog jag igen och fikade med jennie&fia. Mys! Köpte med spicy hot hem och så blev det lugnt resten av kvällen. 
 
Igår började johan jobba igen. Hans första dag och vi va uppe med tuppen för att önska honom lycka till på jobbet. Sen hade lukas och jag mysfrukost här hemma innan det va dags för spruta och blodprover för mig. Jag stack ju mig på en nål för ett halvår sen. Och då var jag tvungen att vaccinera mig och även ta prover för att se om jag fått någon smitta. Så igår var det sista sprutan och sista proverna. Det har bara visat negativt förut så jag tror inte jag kommer få något annat resultat. Efter det så åkte vi till ica maxi o handlade. När vi kom hem satte jag igång med att baka bullar. Dom blev jättegoda så det va lyckat. 
 
Ja sen vila vi lite innan det blev dags att fixa middag. Johan kom hem från jobbet också och det blev bus o mys resten av kvällen<3 
 
Idag ska jag lämna lukas till 10.15, vi har ätit lite frukost o så och jag ska hoppa in i duschen. Vid elva ska jag till synsam och prata om hur mina linser är. Det fungerar fortfarande inte bra på höger öga så får se vad dom säger. 
Känns som att det skaver hela tiden. 
 
Sen halv ett ska jag vara på jobbet för att gå en HLR kurs och efter det blir det kvällsjobb. 
 
Ha en fin dag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0