trotsa allt

Vi vandrade i regnet hem till emma på förmiddagen :) dom har flyttat till en superfin lägenhet som inte ligger så långt ifrån oss. Tummen upp för det! Johanna,bosse,tine och nellie kom också :) mysigt. Va hemma igen strax innan två och lulle somna i princip när jag la honom i soffan och bytte blöjan. Så flyttade in honom till våran säng istället och bäddade ner mig själv också o kikade greys anatomi. Jag är helt fast i serien måste jag säga. Har börjat på säsong två nu :) 
 
När johan kom så fixa vi maten. Jag åt inget då dock eftersom jag åt så sen lunch och skulle iväg o träna. Hade ingen alls motivation till det men det brukar ju alltid kännas bättre efter. Kände mig inte helt slutkörd direkt eftersom man inte blev så peppad av musiken eller rörelserna. Aldrig varit på något pass med den här tränaren förut och det lär inte bli några fler heller. Det blir bra sen när skivstången börjar på torsdagar också :) 
 
Är iallafall hemma nu och har ätit,duschat o bäddat ner lulle o mig i sängen. Han va superledsen och ville inte alls sova när han såg att jag kom hem. Min lilla morsgris<3 Ska kika lite greys innan det är dags att sova :) 
 
Ha det bra alla och extra många pussar&kramar till mina käraste<3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0