Vila,vila

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Började med julpyntet och lyfte väl o höll på lite för mycke. Märkte att jag fick ont i magen men tänkte att det går över. Käkade lunch och johan åkte iväg.
Sen började det, fick ont i magen och började blöda vilket innebar panik/jätterädd. Ringde förlossningen, älsk och mamma. Blev in på kontroll och fick ligga med såna där remmar runt magen o göra en ctg kurva. Allt såg fint ut men sammandragningar lite då och då. Så nu måste jag vila mer och lyssna på kroppen. Fick även veta att barnet ligger med huvudet neråt och väger runt 1800gram nånting.

Men jag får helt enkelt lyssna på kroppen nu för det ska bli ett 2013 barn så är det bara.

Dock känns det tråkigt och är lite ledsen/besviken för det känns inte så bra att åka iväg till ikea imorgon och köpa sängen+tillbehör. Blir väl hemma istället. Önskar att det hade gjorts tidigare när jag mådde bättre och inte var så långt gången. Men men.. :/

Pappa va också med till sjukhuset så det blev en fika innan vi åkte därifrån. Dom kom hit nu ikväll också o umgicks ett tag. Johan åkte iväg en stund så jag har placerat mig i sängen framför tvn. Fick även massa tidningar av mamma så jag har lite o läsa och en massa korsord :)

Nej ska sluta pladdra nu. Hare gött alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0