Norgeresan

I torsdags efter jobbet så blev det raka vägen hem och in i duschen. Sen bar det iväg mot norge med jesper,johan och jenny :) resan dit tog cirka sju timmar med tre stopp på vägen. Kom väl fram runt halv tolv tror jag och då packa vi in alla grejer i bilen sen somna jag o jenny typ direkt. 

Vaknade jättetidigt i fredags morse. Kunde inte sova för madrassen va hård sen låg jag helt ensam. Blev en dusch så o fixa sig lite och väcka alla andra. Käkade frukost och tog en rundtur i drammen. Va runt lite överallt men vädret sög och mina fötter blev plaskblöta tillslut så vi åkte tillbaka till lägenheten. Tjillade hela eftermiddagen på balkongen. Spelade spel, drack o lyssna på musik :) avslutade kvällen med tacos o lite sång. 

På lördagen var det sol o jättefint så då tog vi en tripp upp till spiraltoppen. Va en tunnel dit upp som gick som en spiral. Helsnurrigt. Gick i skogen o kolla på gamla trollhus :P sen en sväng till gulskogens köpcentrum =) handlade inget utan gick mest runt o kolla. På eftermiddagen blev det tre timmar i solen på balkongen. Jävligt skönt! 

Och imorse åkte vi hem vid åtta och kom hem cirka halv tre :)

Ikväll blev det film och kina mat med älskling, ett perfekt avslut på en bra helg<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0