Snöig dag

Igår var det verkligen en snöig dag. Gick upp tidigt och fixade mig, kikade julkalendern och åt frukost sen bar det iväg till föräldragruppen. Va ganska segt den här gången. Pratade lite om förlossning och smärtstillande. Sen skulle vi därifrån till hållsta för att lämna mitt läkarintyg till chefen. Och fyfan vilket väder. Snöstorm och moddigt överrallt så det gick knappt att komma fram. Det tog sin lilla stund att ta sig dit. När det va färdigt hade johan lovat att hjälpa hans mormor&morfar att skotta så vi köpte med oss lunch och åkte dit :) va dyngsur om fötterna när vi väl va framme så fick låna sköna sockor och blev nerbäddad i soffan efter lunchen medans johan va ute i stormen och skottade. 

 Va ju ett äventyr att ta oss därifrån sen. Plockade upp mamma och när vi skulle hitta parkering så fastna vi så mamma fick putta på. Tog ett tag innan vi visste vart vi skulle parkera eftersom det var igensnöat och vi inte ville fastna igen. Var ju helt underbart att komma in och få varma kläder på sig och tända lite ljus här hemma. Lagade köttgryta och potatis till kvällsmat som blev gott den här gången med :) helt klart värt att det ska koka i över en timme. 

 Både älsk o jag somnade sen i varsitt hörn på soffan. Vakna till vid halv elva så då flytta jag mig till sängen istället. Imorse blev jag väckt att att stahre bolaget höll på i lägenheten ovanför och stank avlopp i hela våran lägenhet också. Ringde även k-fast angående värmen. Ska ju vara 20 grader inne och vi har max 18 när vi lagat mat så det tyckte han inte heller va okej så jag hoppas dom fixar det idag eller imorgon. 

 Halv fyra idag är det dags att ge sig ut i snön. Eller ja lite tidigare så vi hinner i tid till mvc för ett besök. Antar att det är lite prover och sånt o lite snack. Mamma följer med idag också :) hon frågade förut om hon inte kunde få följa med och det gör ju inget. 

 

Sen ska vi handla åt johans mormor&morfar också. Men annars tänker jag hålla mig inne resten av kvällen. :)

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0