God jul!

Nu har det gått några dagar sen sist. Va ju på dollar store i torsdags. Hitta lite bra o ha grejer och sånt där tråkigt som sköljmedel o tvål.

I fredags va vi runt lite här o var för att julhandla. Mycke folk och trångt men det gick. Vi tog det sista igår.

I lördags hade jag minijul med pine :):) hon hade fixat julfika och så fick jag och lillen jättefina julklappar. Supernöjd! Träffade älsk efter det på stan så gick vi o köpte en ny parfym till mig och käkade också. Mys :)
På kvällen hade jag tv kväll med mig själv. Johan va iväg och träffa en gammal kompis som flyttat men kom hem nu till jul.

Och igår blev det städning här. Fick hjälp av mamma&pappa :) blev en snabbis till ikea också för att köpa ett skötbord som va nedsatt. Det andra vi skulle ha på väggen kom vi fram till att det skulle inte vara säkert o ha för väggarna är gamla här och hålet blev dubbelt så stort direkt när vi börja borra. Man vill ju inte riskera att det trillar ner och nån gör illa sig. Lite synd! Men nu fick vi det här andra skötbordet av mamma&pappa så det löser ju sig ändå :):)

På kvällen kom jesper hit och det blev bingolotto. Ingen vann och när sista bingon va över så gick jag o la mig.

Idag är det julafton så vi gick upp och fixa julfrukost och kikade på julkalendern. Sen har vi fixat lite med det sista. Alla kommer sen runt halv tre och fikar till kalle anka. Och senare blir det även mat :)

God jul på er alla och hoppas ni får en toppendag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0