Fredag =)

Morsning korsning! 

Besöket hos bm igår gick bra. Mitt järnvärde va uppe på 118 nu och ändå har jag inte tagit mina järntabletter som jag ska. Det betydde iallafall att jag blivit höggravid sa hon. Bebis hjärtljud låg mellan 130-140 nånting så det va bra och har fortfarande huvudet neråt men det går att rucka på den så är inte fixerad ännu. Sen till den mindre bra saken var att jag fått gbs. Tog ju prover när jag var på förlossningen förut och det visade det. Men tydligen så var det rätt vanligt och jag kommer få penicillin under förlossningen och efter så att barnet inte ska bli dåligt. Och om det är någon som kommer googla det här nu så tro inte på att som står på nätet. Det va ingen fara för barnet just nu och det finns väldigt bra hjälp som jag kommer få sen. Dock är det nog det här som gör att jag fått tidiga värkar. Jag litar på min barnmorska och tror inte hon skulle sitta och ljuga om det skulle vara jätteallvarligt. 

Efter besöket så kom johan o hämtade mig och mamma. Åkte till affären och storhandlade åt hans mormor&morfar sen hem och fixade käk o så tog jag det lugnt resten av kvällen. 


Johan har åkt iväg för att skotta och jag har plockat lite här hemma så ska ta mig en dusch sen lägga mig på soffan en stund. Ikväll kommer pappa hit och äter med oss för mamma ska ut med jobbet så tyckte inte att han skulle sitta själv. =)

Hoppas alla får en trevlig fredag :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

<3<3<3<3<3

2012-12-07 @ 15:11:21

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0