24Mars

Godmorgon på er raringar!
Satt ju o sa vilken underbar dag det va igår men det va inte långvarigt på varken väder o annat håll. Poff sa det så blev vi av med strömmen. Det jag tänkte på då var " oj nu har jag glömt o betala räkningen" eller " nu har det blivit något fel för vi bytte elbolag". Ringde iallafall till pagoden o checkade läget och dom ringde tillbaka o sa att det blev tydligen strömlöst i halva eskilstuna typ. Jippie! Så jag fick vackert kasta mig i duschen istället och sätta mig o plugga. Strömmen kom tillbaka efter sisådär 45 minuter nånting så då kunde jag använda min dator igen. 

Vid halv två ungefär så knalla jag till jobbet. Jobbade från 14-21.30 och när jag sluta så gick jag raka vägen hem och bums ner i sängen. 
Alarmet gick igång kvart över sex förut. Börjar halv åtta idag så det blev en halvtimmes sovmorgon :) det tackar jag för. 

Slutar redan vid tolv idag, och då tänker jag nog bara åka hem o ta mig en powernap sen ska jag höra med mammsen om hon vill färga min utväxt. Det är välbehövligt. Jo så får det bli. 

Ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0