30augusti

Morrn morrn! 

Träffade mamma på stan och igår och skulle växla pengar ju. Med våran vanliga tur så hade dom tappat bort våran beställning så vi skulle återkomma på onsdag. Bajs bajs! 
Aja, gick runt och kikade lite :) tog en fika på donken och sen åkte vi till johan och pappas jobb. Bytte bil där och så åkte johan och jag hem. Hämtade sen upp rickard och skjutsade honom till hans träning. Blev en handling på ekängen för att sen åka hem och käka :) sen pallra vi oss tillbaka till fotbollens värld och kollade på rickards match som det blev 3-2 i. Trodde jag skulle frysa ihjäl där ett tag också. Så jäkla kallt ute. Nu är det verkligen höst. 

Va hemma igen strax efter åtta och då försökte vi sätta ihop den där ikea förvaringsgrejen. Det va inte det lättaste kan jag säga men vi lyckades tillslut. Men stjälvklart skulle det fattas grejer och kartongen som dom här kom i gick ju sönder så kan inte skicka tillbaka den i någon kartong utan jag ska pallra mig till västerås kanske imorgon och lämna tillbaka den där. 

Annars idag då, blir nog bara hemma och plockar. Har ingen ork till att göra något känner jag. Har fortfarande en massa tvätt att ta reda på så det är väl likabra att man börjar. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0