26augusti

Hejhej!

Blev visst ett blogguppehåll. Fick finfrämmande igår på eftermiddagen av Sandra och Gina :) sen kom även mamma också. Slängde ihop en äppelkaka som vi fikade med. Vid fyra åkte mamma hem men då kom älskling hem istället och cattis kom över också. Vi satt mest o pratade o så :) trevligt! Runt sex så åkte jag o johan till posten och hämtade ut hans körkort. Tog oss vidare till mestaria och sen hem till hans mormor och morfar. Va väl hemma igen runt åtta och då var det bara på med promenadkläder/skor och så cykla jag bort till stefan. Vi tog en 5km promenad. Riktigt skönt! 
Trampade sen hem igen och somnade direkt efter en skön dusch.


Imorse var det bara att kliva upp strax innan åtta. Tog på mig kläder och fixade mig sen skjutsade jag jenny till sitt jobb. Åkte ner på stan efter det och gick upp till pine där hon och ida höll på att fixa sig. Vandrade sen ner på stan och uträttade lite ärenden. Fluff kom även ner också :) Träffade becker vid spakällan och fixade present till ida. Drog och hämtade johan efter det för han skulle betala av sitt körkort :) blev en lunch med honom också innan han släppte av mig hemma. Tog en väldigt väldigt väldigt kort tupplur. Så har vart trött hela kvällen. Mamma dök upp vid tre ungefär och sen kom johan hem och efter det kom pappa,tony,helena,stefan och jenny. Käkade tårta för att fira att johan fått sitt körkort. Men blev inte långvarigt för min del eftersom jag skulle till ida och fira henne. Där bjöds det på tacos och god bål :) 

Va hemma igen strax efter sju för dom andra skulle på rosenström. Hade ingen lust/råd att följa med utan tänkte ju vara med flickorna imorgon men det sket sig det med. Aja kommer väl flera gånger. Dock lite besviken :( 

Ska väl pallra mig i säng snart. Blir västerås imorgon med jesper och johan :) ska kika på nya träningsskor. Hoppas på att det finns några billiga så jag slipper skavsår. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0