28maj

Tjena hejsan!
Hämtade upp älskling igår hemma hos honom :) vi åkte ner på stan o gick först o betala resan sen träffa vi cattis o pine. Köpte lite vuxendricka o så käkade vi alla på spicy hot :D gott som fan. Sen drog jag johan o cattis till tuna park :) köpte mig en väska. Det va rabatt på den så passade på :) gick runt där en stund innan vi åkte till willys o sen skjutsa vi hem cattis o så åkte jag o johan hit<3

Vaknade imorse vid halv sex eller nått ? vet inte när klockan ringde men låg kvar väldigt länge kändes det som :)<3 drog till jobbet iallafall vid sju. Har vart en hyffsat lugn dag men blev lite irriterad ett tag. :/ aja.

Kom iallafall hem för ungefär 50 minuter sen nånting. Har bara slappat, är trött så det är skönt att jag är ledig i helgen :) ska dessutom vara nykter i helgen har jag bestämt mig. Blev ju två dagar förra så den här helgen är jag körbar. Ikväll ska jag iallafall till rothoffsparken :) är en hel del människor som ska dit. Sen får jag se hur länge jag är där. Ska sova med raring inatt men han skulle va hos dennis tror jag så får se när det blir.

Sitter o väntar på grillat också :) hoppas det blir klart ganska snart för jag är väldigt hungrig. Sen måste jag duscha o fixa mig. Men tänker inte stressa. Har ju inte bråttom direkt!

Ha en trevlig kväll alla :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0