10maj

Hej o hå luden tå! Din jävel säger jag bara!
Blev ingen vinst igår på bingolotton, illa :/ johan tog det riktigt hårt :P
Somnade strax efter det och vaknade vid halv sju imorse. Blev att ta på sig kläder sen skjutsa jag johan till jobbet och så åkte jag hem till mormor o morfar. Morfar kom o öppna i bara kalsonger men det förstår jag för klockan va ju bara sju :P haha men dom klev upp iallafall så åt vi frukost o bara pratade. Dom visade kort på herman precis innan han fick somna in :( fick en liten tår i ögat. Men det va det bästa för honom och han har haft en bra liv där.

Åkte hem därifrån vid nio ungefär. Gick o la mig i sängen en stund sen blev det att glo på några medium avsnitt innan jag tog en dusch o fixade mig lite. Hämtade upp mamma o skjutsade hem henne sen åkte jag till stan o träffade pine :) gick runt lite o så tog vi en fika på smak. Åt jättegod våffla med sylt o grädde :) gott gott. Funderar även på att om jag ska ta mig en joggingrunda sen. Får se om det blir lite finare väder först.

När jag skulle gå till bilen förut så spöregna det så jag börja springa o så möter jag nån jävel med paraply som frågar om jag märker om det regnar. Hade god lust o klappa till henne o ta paraplyet :@
Ångrar att jag inte gjorde det :P

Men jag kom iallafall hem för en stund sen, sitter o bara tar de lungt för tillfället. Är ledig imorgon så då blir det ett besök till banken. Måste nämligen fixa ett nytt bankomat kort. Mitt håller bara på o krånglar. Ibland funkar det och ibland inte :S muppigt.

Ne men det va min dag de :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0