14april

Igår så fick jag sluta 45 minuter tidigare bara för att jag fyllde år ;) haha. Men iallafall så trampade jag hemmåt på cykeln som inte har någon luft i däcken :P illa de där. När jag kom hem va jag så jävla hungrig så tog mig en macka. Sen en dusch o så vandra jag till gropen :) där va jerb,pine,bo,klaven,tobbe,tobbementol o andra people också. Pine o dom grillade korv o sen stod vi i solen mest. Dom andra lekte även ruttna ägget :P haha.

Mamma o pappa hämtade mig vid sex. Då åkte vi vidare till mesta o hämtade johan :D sen ner på stan o träffa jenny o stefan. Gick in på ming o beställde mat o åt :) gott vare. Jag tog thaikyckling o nudlar :) när vi va klara där så bar det av hemmåt igen. La oss i sängen o glodde tv men jag va dock inte vaken speciellt länge :P

Nu vaknade jag för ungefär en timme sen. Har inte kunnat somna om för det är så ljust i rummet. Det börjar kurra i min mage nu också så får hoppas att raring som ligger här brevid vaknar snart o vill äta frukost.

Annars idag så börjar jag jobba klockan 12-21 på solåsen. Innan det måste jag skjutsa hem johan till sig. Tycker han kan ligga kvar i min säng hela dagen egentligen så han finns där när jag kommer hem ;) fast det blir nog lite långtråkigt för honom.

Ne men ni får ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0