6oktober

Igår blev det en liten tupplur sådär mitt på dagen. Riktigt skönt men pappa väckte mig efter en stund o fråga om jag ville jobba hos honom i typ två o en halv vecka. Och det tackar man ju inte nej till :) Sen hann jag inte sova så mycke mer efter det för babe kom ju hit :)<3 vi åt glass o kollade på tv sen skjutsade stefan oss till svensk mjölk där vi skulle få massage. Jag har haft jätteont i ryggen typ mitt på ryggraden så hon försökte trycka bort de men det gick inte. Har tydligen stora knutar mellan kotorna så hon tyckte jag skulle gå till en kiropraktor. När vi kom hem från massagen så blev det att äta korv med mos :) gott. Sen satt vi mest o prata med mamma o så. Glodde på anna anka och massa annat efter det.Mys<3

Förut ringde alarmet vid nio. Gick ner o åt frukost o så sen gick babe till bussen. Han ska nämligen tatuera sig idag :) blir nog bra de där :):) jag har ringt till tony schön o bokat en tid. Ska dit imorgon vid tio så blir direkt efter körlektionen. Hoppas han kan göra nått åt min rygg. Så jobbigt o ha ont. Va ju där för typ ett o ett halvt år sen och efter det så va min rygg bra. Jag tränade ju samtidigt också. Men just nu kan jag ju inte träna pga förkylningen. Den börjar bli bättre men det är inte helt bra och jag tänker inte chansa för då kanske det blir sämre. 

Ne men jag ska snart ta en dusch o fixa mig lite. Ska iväg till malin en sväng :) ikväll ska jag även laga kycklinggryta här hemma för första gången. Får se hur jag lyckas med det :) men det blir nog bra.

Men ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0