skola,stan,sjukhus,babe,massage


Jaha efter svenskan som va min första lektion va jag inte speciellt glad. Uppgiften jag har lämnat in två gånger dög inte och jag måste göra om den en gång till. Tanten har typ vänt sig mot mig för att jag säger vad jag tycker o tänker. Blir så jävla arg. :@ väldigt irriterande. Men men.

Efter den lektionen så vare lunch och då serverades det nått kött, stekt potatis och chili sås. Gott vare :) satt i sofforna sen o väntade på sjukvården. Då dela vi in oss i grupper och läste tre sidor som vi ska berätta om på måndag. Slutade vid ett men satt kvar o hjälpte malin med lite uppgifter.

Kvart i två pallrade jag mig ner på stan o köpte mig två nya nagellack. Ett rosa och ett blått :) sen tog jag bussen till sjukhuset o träffade mamma. Vi gick vidare för att träffa en specialist på käkkirurgen. Vi prata lite o dom tog kort sen fick jag veta att jag ska opereras den 16juni. Om fyra veckor blire.

Var klar där vid halv fyra och då åkte vi först o handla lite. Pappa hämtade nämligen upp oss. Åkte vidare o hämtade upp babe på sin praktik. Sen hem till honom o lämnade cykeln. Vidare hit ut o så myste vi, käka mat o va på massage :)<3 ljuvligt.
Cyklade tillbaka hit och då började jag måla naglarna sen la jag även ansiktsmask :). Johan åkte vid kvart över nio typ och då har jag kollat på house o nu sitter jag här :) ska snart krypa ner i sängen o kolla tv tror jag :)


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tack :D Hoppas jag med!

2009-05-20 @ 20:53:28
URL: http://nathalieisaksen.blogg.se/
Postat av: Holmblad

hon ska ju bara ha spö :o

2009-05-20 @ 21:27:32
URL: http://johanholmblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0