9maj

Lördag!
Goddagens på er :)
Tänkte först ta o berätta lite om gårdagen. Kvällen började med att jag blev hämtad av piiine o hennes pappa. Han skjutsade oss till skogstorp. Vi tog kvart i sju bussen därifrån och bo o jenny kom på den också. Sen så klev vi av i fröslunda. Gick till macken för jenny skulle köpa korv. Sen därifrån o hem till jessica i myrtorp. Det verkligen spöregnade ute så man blev väldigt blöt om fötterna. Men vi kom fram tillslut iallafall. Då började vi lyssna på musik och spela bitch. Jag blev bitch en gång :( haha. Det kom lite mer folk efter en stund också. Hade det jättetrevligt o så. Men så dök det upp några snubbar vi inte tycker om så jag,piiine,cattis o bo drog vidare. Va meningen att vi skulle till en annan fest men när vi gått halvvägs så fick vi inte komma. Men vi forsatte gå vid nyforsskolan. Hörde musik från en lägenhet och cattis kastade sten på fönstret. Där inne vare tre snubbar. Vi fick komma in och vi kom lägligt för dom stod o stekte köttbullar :)
Stackars bo blev nockad av den farliga hunden och började blöda på läppen =/

Pappa hämtade mig o piiine vid ett ungefär. Då va vi trötta o ville hem. Hämtade upp jenny på vägen också :) åkte hem o åt upp min pizza som va kvar. Vid halv fyra imorse gick jag upp o spydde lite sen la jag mig igen och sov till tjugo i tolv. Då kom mamma o väckte mig o sa att det va mat.
Käkade korv o mos och nu har jag även bytt telefon med pappa. Min stänger av sig hela tiden och vibratorn har slutat fungera i den. Så jag ska ha pappas telefon i kanske en månad. Sen får jag pengar och då köper jag mig en ny istället.

Idag blir det att bara ta de lungt. Älskling kommer hit senare också :)<33 blir att glo på guif matchen och speedway ikväll.
Bilder

Kommentarer
Postat av: emma

så du säger att vibratorn har slutat fungera och du klarar dig inte utan den? ;)

2009-05-10 @ 15:33:04
URL: http://emmatarnell.blogg.se/
Postat av: jessica

Hade verkligen underbart trevligt =D

Tack för en underbar kväll<3<3<3<3

2009-05-14 @ 01:29:47
URL: http://letmebemeee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0