26mars

Hoho! Torsdag torsdag torsdag. Det innebär att det är fredag imorgon :):) tummen upp på det. Grattis till min mormor som fyller 70 år idag :D<3 ska till henne ikväll o äta smörgåstårta o annat gott.

Va ju i skolan igår, börjar halv tio med svenska och då forsatte vi med nationella häftet. Sen så vare omvårdnad. Då gjorde jag äntligen klart en uppgift som har legat sen tvåan. Grejen va den att jag trodde att det skulle va jättelångt o så men man behövde inte ens skriva en halv sida. Skönt att det är klart nu. Lunch efter det och det va nån äcklig kycklingsenap blä på det. Köpte mig ett äpple istället :) och så hade jag min roliga håltimme på tre timmar. Men jag va duktig o satte mig o pluggade omvårdnad så nu har jag bara ett kapitel kvar o göra :)
 När håltimmen va slut så gick jag vidare till kommunikationen. Där kollade vi på film, this is england. Den dög väl men det är inget jag skulle kolla på igen.

Slutade vid fem och då mötte jag älsk utanför skolan. Han va genomförkyld och hade värsta basrösten :P tihi. Stackarn<3
Vi åkte hem till mig och åt mat, det serverades köttbullar, sås o potatis :) sen så forsatte jag med mitt pluggande och han kollade på tv.

Jag va väldigt trött så jag somna i soffan vid halv tio också. Men älsk väckte mig så gick jag o la mig istället. Vaknade imorse vid halv sju. Ville inte alls gå upp utan ville bara ligga kvar o mysa. Men det va bara o pallra sig upp för jag hade projektredovisning direkt på morgonen. Det gick väl helt okej tror jag. Ska inte vara för negativ mot mig själv. Efter att ha lyssnat på alla redovisningar så vare mat. Pannkakor o nått annat köttfärsgrejs. Sen stod det bara en lektion kvar på schemat. Och det va sjukvård. Pratade om smärta o så, ganska intressant. Fick sluta tidigare så jag hann med två bussen :) har inte gjort så mycke här hemma. Ska väl snart gå ner o se om mamma o pappa kommit hem. Sen senare blire ju somsagt att åka o fira mormor :):)

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv. okej, med mej rä dte bara bra :)

men har dug jrot idag då?

2009-03-26 @ 16:26:22
URL: http://lindblommalin.blogg.se/
Postat av: Holmblad

Hatar att vara sjuk =/ Mys i morgon;)<33

2009-03-26 @ 18:04:37
URL: http://johanholmblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0