28juli

Goddagens :)
Tisdag idag och jag är ledig :):) va riktigt skönt att få sova ut. Vad som hänt sen senast är att i lördags så jobba jag en 7-16 tur. Sen så åkte jag hem o käkade grillat med mamma,pappa,stefan o jenny :) massa gott vare. Blev en snabbdusch o så kom malin o hampus hit. Vi vandrade hem till henne där vi satt på uteplatsen o bara pratade. Pine kom även förbi en stund :) cyklade hem runt nio o la mig direkt.
I söndags så jobbade jag från 7-21.15. Hade rast vid tolv till fyra så då kom babe hit o pratade lite o så<3 Käkade glass innan jag skulle jobba o han skulle hem.

Igår så jobbade jag 8-16, gick fint förutom att jag höll på o flippa ur på en trevligt arbetskamrat :@
Cyklade hem efterråt o duschade. Sen kom pine o jenny o hämtade upp mig :) vi åkte till tuna park för lite shopping. Känns som jag är klar nu inför cypen resan. Fattas bara några bra skor men det kan jag fixa senare. Träffade älskling där också :D<33

Efter tuna park så åkte ner på stan. Blev att äta på akroppolis :):) riktigt trevligt vare. Och så blev det en rundtur i bilen med en massa sjungande :P vackert!
Hamnade hemma hos mig. Pine åkte hem vid halv tio ungefär och då kollade jag o jenny på beck :) nog för man har sett den filmen ett antal gånger så kan man titta ändå. Hon åkte hem typ tjugo i tolv. Gick o la mig vid halv ett ungefär.

Vaknade för ungefär en timme sen. Ska snart fixa lite frukost o så :) sen blir det o duscha o fixa mig. Jenny ville att jag skulle följa med till arbetsförmedlingen idag så det är väl det jag ska göra. Ikväll åker jag till babe o sover där i två dagar :):)<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0