Drömmar =/

Det här med drömmar kan ju vara lite speciellt. Jag har nu i två dagar drömt att jag o johan gör slut eller vad man ska kalla det. Natten till igår så drömde jag att vi va på fest och att han va otrogen med en kompis till mig. Jag bröt ihop totalt i drömmen och det kändes så jäkla verkligt. Vi tog tillomed av oss ringarna och det slutade med att jag kastade min på honom o sen vakna jag och va helt förstörd och va tvungen o tänka vad som hade hänt o om det stämde.

Sen så vakna jag imorse o va helt kallsvettig. Drömde att vi va åter igen på en fest, han drog iväg med några kompisar i en bil men kom sen tillbaka för o hämta mig. Vi började bråka som jag vet inte vad och det slutade med att jag kastade mig ur bilen när den åkte och blev påkörd av en annan bil.

Fattar inte varför man måste hålla på o drömma sånt här och om det har nån betydelse. Att nått av det här kommer inträffa eller om det är en varning för nånting. Bara väldigt jobbigt. Kanske ska ta o skaffa mig en drömfångare. Hade en förut men den åt katten upp =/

Usch för o drömma sånt här iallafall :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0