23augusti

Goddagens :) söndag idag då. I Fredags så åkte jag hem till babe :)<3 vi tog de lungt bara, köpte lite choklad o glodde film :)
Vaknade vid halv elva igår. gick inte upp förrän vid ett nånting för då var det mat. Åt o så tog de ännu mera lungt. Vid tre kom pappa o hämtade oss o så åkte vi hem hit. Blev ett stopp i handlarn för o köpa fanta o mjölk. 
Duschade o fixade mig. På kvällen så blev det kräftskiva hemma hos anna o tony :) det va trevligt. Fast jag kunde inte det där med kräftor men babe o pappa hjälpte mig :) lekte även lite med martin också. Han är ju så söt :)

Sen blev det att hjälpa grannen hem vid tio typ. Hon hade fått lite för mycke :P gick hem till min raring sen o så glodde vi tv o så bara. Gick o la mig vid tolv för då hade jag redan sovit en stund på soffan. Mycke skönare i sova i sängen.

Imorse vakna jag vid halv elva. Gick ner o kissa sen upp igen. Och så gick vi ner vid halv tolv. Vid tolv vare käk och det blev kött/kyckling, sås o potatis :)
I fredags så bestämde vi att vi skulle springa spåret idag. Så vi trampade iväg med cyklarna o så. Gick hur dåligt som helst för mig. Va tvungen o stanna tre gånger. SUUUG! Fast lite duktig va jag o gjorde 300 situps.
Sen har vi bara degat på soffan tills han åkte hem. :(

Jag har plockat upp resväskan hit upp och tänkte börja packa faktiskt. :) om en vecka imorgon så åker vi. Så jävla nice :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0