12augusti

Godmorgon :)
Blev inga bilder igår, kändes inte som man hade tid o ta kort. Men jag ska iallafall berätta om gårdagen :) började med att jag gick över till maria vid halv två så hon kunde fixa sig. Lekte lite med alice sen tio över två så åkte vi bort till malin o dom. När dom va klara så begav vi oss mot stockholm. Körde inte fel nångång och vi kom dit direkt :) åkte en massa karuseller och det va riktigt kul. Första blev att åka vilda musen med gustav,hampus o maria(malins mamma). Hon skrek så jävla mycke så jag kunde inte sluta skratta :P haha. Blev även att åka kärlekstunneln med gustav :) sen så skulle vi in i lustiga huset. Stackarn fick panik när det blev mörkt o konstiga ljud så han blev jätteledsen o tårarna bara sprutade =/ fick bära honom tills det blev normalt igen. Sen kom paniken en gång till och då blev det att bära igen. Men vi kom ut tillslut iallafall :) Malin och jag åkte insane två gånger :) så jävla sjukt. Skrek som jag vet inte vad men det va väldigt kul :):) man fick en riktig kick av den.

Runt nio så gick vi mot parkeringen o så åkte typ tio över nio. När vi tyckte att det gick så bra och vi kom ut på motorvägen direkt så skulle maria bara ringa till jocke o säga att vi va på väg hem så missade vi avfarten så vi forsatte mot huddinge :S virra runt nånstans och tillslut stanna vi o bestämde att vi åker efter dom andra för dom hade gps :) så klockan va ungefär efter elva när vi kom hem.
Tack maria för allt<3

Pratade med babe när jag kom hem sen blev det sängen direkt :) sjukt trött.
Vaknade först vid halv nio, gick ner o kissa sen upp igen o tänkte sova men det gick inte så blev att äta lite frukost istället. Nu sitter jag här o bara chillar. Får se om jag ska träffa pine nått idag :) va väldigt länge sen. Och om jag inte ska jobba imorgon så åker jag till johan ikväll o sover där ;)<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0