2aprilIgår så blev det inte bara tuna park med piiine utan innan det så blev det en glass i kiosken i solskenet. Ljuvligt värre var det. Det va faktiskt 19,6 grader varmt i solen. Men senare på kvällen så blev det ju tuna park. Vi gick in i nästan varenda affär. Fick med mig en vårjacka och ett par solbriller därifrån :):) va kvar där tills kanske kvart i åtta. Då fick jag skjuts hem till älskling<3 Crille o han satt o nörda spel. Jag spelade quadra pop på hans mobil o gjorde inte så mycke mer. Somnade runt elva tror jag.
Blev väckt imorse av älskling vid åtta typ. Låg kvar o myste till kvart i nio o så skulle vi ta en dusch. Upptäckte då att det inte fanns nått varmvatten så det blev en iskall dusch med schampo i ögonen. Usch nej! Tog 9.25 bussen till stan. Hade gympa första lektionen och då blev det först pingis sen gymmet o sist bandy. Efterråt så tog jag,malin o emma oss varsin korv i solskenet på en korvmojj. Riktigt skönt. Vandrade tillbaka till skolan och hade sjukvård. Kollade på nån film då om njurarna. Sen vare slut. Väntade på mamma o pappa o så åkte vi hem. Har käkat lite och nu sitter jag här o har väldigt tråkigt. Det är ju så fint väder ute så man vill ju bara vara ute men det är inte så kul själv. =/

Aja finns inte så mycke mer o säga för tillfället nu!

Kommentarer
Postat av: Emma Damm

Sv: Ja verkligen :/ Akuten pga att min pojkvän fått en spricka i foten när han spelade fotboll. Ha en bra kväll!

2009-04-02 @ 18:49:48
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: ~ arnela

drömm söött! ♥

2009-04-02 @ 22:18:43
URL: http://aarnnela.blogg.se/
Postat av: Ida

Den där nogger mint låter faktiskt inte så god;) Men så gillar jag ju inte mint heller så det är väl inte så konstigt att jag är skeptisk;)

2009-04-03 @ 09:38:31
URL: http://festizzz.blogg.se/
Postat av: Anonym

gött me glass

2009-04-05 @ 18:27:09
URL: http://erikasfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0