23april

Hej på er!
Jaha vad har hänt sen sist, jo jag gick ju i skolan igår som vanligt, sen efter så mötte jag upp älsk så gick vi o handlade godis till mamma. Pappa kom o hämta oss sen o då blev det hem o äta mat :) gick upp o bara myste hela kvällen<3

Vakna imorse av att han väckte mig, usch ville inte alls gå upp så vi låg kvar 45 minuter till. Då gick vi ner o så sa jag hejdå till babe för han skulle med 8 bussen. Jag började inte förrän fem över tio så jag tog nio bussen med emma. Vi hoppade av på fristadstorget sen pallrade vi oss ut på strömsholmen o satte oss i solen. Riktigt skönt vare. Sen gympa o sen lunch och ingen sjukvård så jag tog två bussen hem. Såå roligt idag när jag satt o väntade i skolan på bussen. Helt plötsligt så började det forsa blod ur näsan på mig =/ jag körde upp händerna i ansiktet o trodde jag skulle få stopp på det men nejdå. Så jag skrek på pauline så hon fick komma o hålla upp dörren åt mig o ta mina grejjer.

Men iallafall här hemma har jag bara tagit de lungt, började blöda en gång till förut =/ har nyss käkat mat o sen så ska jag till tuna park med piiine. Hon frågade förut så jag tror det blir så om hon inte har ändrat sig.

Så jäkla skönt att det är fredag imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0