Imorgon är det freeedag❣️

Woop woop, äntligen fredag imorgon och sen är låång ledig helg på det☺️ igår var jag ledig, men barnen och jag gick upp vid 06.00 iallafall. Käkade frukost o så fixa jag mig. Jag drog till tony och fixade till ryggen. Han lossade på typ tusen kotor och fick bort massa låsningar. Så idag var det första dagen på länge som jag inte hade ont i ryggen på jobbet. Vilken befrielse! 

Men iallafall så blev gårdagen rätt lugn här hemma. Vi gick över till bea&barnen ett par timmar på eftermiddagen. Blev bjudna på middag och det va supermysigt☺️ när moa inte orkade mer så knalla vi hem igen. 

Natten till idag va sådär. Hon va ledsen en hel del men johan upptäckte imorse att en till tand har spruckit igenom. Jag hoppas att hon klarar sig utan feber. 

Och så skulle hon prompt vakna när jag gick upp imorse😞😞 inge kul för johan❤️ 

Men jag har haft en bra dag på jobbet, dock helt slut efter så när jag hade hämtat barnen köpte vi med oss donken hem. Kändes helt rätt med tanke på att moa bara sovit en halvtimme på dagis. Hon har iallafall somnat nu, lukas är nerbäddad i sin säng med ipaden och jag ska också sova. 

Sista jobbpasset imorgon för den här veckan😊 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0