Freeedag

Äntligen fredag och en ledig dag, hur underbart är inte det. Gud vad jag uppskattar lediga dagar☺️☺️❤️ 

Igår blev dagen inte riktigt som planerad. Dom ringde från dagis och sa att lukas va superledsen. Han hade ätit knäckemacka och fick jätteont i en tand. Så jag hämtade honom och åkte till tandläkaren. Där fick han lugnande. Dom såg en lös tand som det va hål i dessutom så den drogs ut. Det gjorde så ont på honom och jag kände mig hemsk. Men det hade blivit så för eller senare ändå. 

Hans tänder påverkas av kortisonet och sen vet vi inte än hur mycke han har ärvt min sjukdom. 😞😞❤️ så efter det lämna jag honom hos mamma och så hämta jag moa. 

Vi åkte tillbaka dit och käkade middag. Så skönt att slippa laga mat☺️ åkte hemmåt runt 18 och bara tog det lugnt. Moa och jag somnade ganska tidigt medans lukas kikade film i hans rum. Inatt kom även tandälvan som han säger och lämnade en stor peng i glaset. Gissa om han va glad😃 men det förtjänar han för han va sååå duktig. 

Natten har varit okej, lukas va ledsen en gång och hade ont men efter lite ipren och ompyssling somna han om😊 så vakna vi vid sju imorse. 

Gjorde smoothie till frukost och nu myser vi framför tvn. Idag ska lukas och jag åka o fixa ett simkort till hans telefon. Även handla lite så jag kan göra tacopaj till ikväll😃 

Ha en fin fredag alla! 😘 

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0