SöndaG

Hejhej hoppas ni mår bra! 


Igår eftermiddag så la jag mig med barnen och vilade. Lukas sov nog två timmar nånting. Moa sov dock inte lika länge. Hon är ju så himla lättväckt och lukas började ropa försvinn så då vakna hon. 

Men vi gick upp iallafall och jag började baka en såkallad jätte cookie ☺️ den blev supergod men väldigt mäktig. Hade med mig den till mamma och pappa på kvällen. Vi va nämligen där och kikade speedwayen ett tag. Åkte hem när moa började bli för trött. 

Så hon somnade i bilen och lukas somnade på soffan brevid mig. 

Hann inte sova speciellt länge innan han började gråta massor och så forsatte det resten av natten. Så då blev moa såklart orolig och va också ledsen till o från. Jag tror att han har någon slags nattskräck. Det går liksom inte att få kontakt med honom när han är så ledsen och dagen efter minns han ingenting. Jag hoppas verkligen att det vänder snart. 
Kommer inte bli någon rolig vecka annars när johan jobbar kväll. 😞 

Så imorse när barnen vaknade strax efter 06.00 så var jag sååå slut. Men jag kunde lägga mig och sova när johan kom hem med frukost. Och det behövdes verkligen. 

På förmiddagen så följde jag&moa med hem till farfar&ingalill på en fika😊 men fick gå hem igen efter nån timme för då va herrn här hemma ledsen och ville ha mamma. Han är i någon känslig period just nu när han blir ledsen för minsta lilla❤️ 

Käkade rester till lunch och sen la jag mig med moa. Jag har också lyckats sova lite en stund 😊 

Ha en fin kväll alla😘 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0