Hejhej!

Den här veckan har inte varit så jätterolig tycker jag. Eller iallafall inte på kvällarna eller nätterna. Först i torsdags kväll så trilla lukas ur våran säng. Han landa så tokigt så han tappa luften. Försökte lugna honom och fick flytta om barnen så jag skulle kunna ha en hand på honom också. Sen har han börjat få jobbigt med hostan så vi har puffat honom sen i fredags kväll. Men det är väll nu det börjar när hösten kommer. 


Och moa är också dunderförkyld med feber så hon gnäller maaasssor och vaknar hela tiden också.

Mina hjärtan❤️❤️ 

Så nu har vi möblerat om igen ..😏 alla våran vänner vet ju hur mycke vi har möblerat om i den här lägenheten så dom blir nog inte förvånade. 

Men iallafall så i fredags så la jag mig rätt skapligt. Hoppades på en bra natt men moa bökade en del och lukas snurrade som en helikopter. Johan sov i fotändan så det fanns inte mycke plats om jag säger så. Så på lördagsmorgonen va ingen direkt utvilad. 

Och det va då vi bestämde oss för att flytta in lukas säng. Så det blev vårat projekt igår efter vi kom hem från västerås. Och sen fick barnen ett helt lekrum istället. Så moa har sina leksaker där inne också. Så nu har vi en 2,70 meters säng och alla får plats. 

Men det blev inte så mycke sömn inatt ändå, moa har feber och är inne på tredje dygnet. Hon är ju jätteförkyld också så hon va ledsen till o från hela natten. 

Vid sju imorse väckte hon mig o älskling. Han överraskade med frukost på sängen till mig och barnen❤️❤️ 

Så idag har vi försökt fixa iordning här hemma hela dagen och det börjar bli bättre tycker jag😊 jag va även o handlade all mat inför veckan på eftermiddagen och när jag kom hem gjorde lukas&jag chokladbollar☺️ 

Jag bakade även scones som vi åt nu ikväll😊😊 

Moa sover sen ca 40min, jag ligger brevid så hon inte ska vakna och jag ska väll också ta o sova. Men grannarna gapar asmycke på varandra just nu.. 

Natti natti! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0