Söndagkväll och godnatt!

Det här har nog varit den skönaste helgen på länge. Inga måsten och ingenting planerat. 


I lördags gick vi ut en stund på förmiddagen. Lukas fick testa o cykla utan stödhjul men han ville mest leka så vi får prova nån annan gång. 

Efter lunchen så åkte vi iväg o slängde mikron på retuna. Och så blev det lite handling och bilåkande. Barnen sov nämligen så gott så johan och jag åkte o kollade upp en ny lekpark. 

På kvällen fick det bli hemgjorda vitlöksbaguetter till kvällsmat. Gött👌🏻 och så bara lugnt framför tvn❤️ 

Idag fick jag sovmorgon men sov nog för länge ändå. För jag vaknade med huvudvärk. Tog en dusch iallafall och käkade frukost. Sen tog vi tag i den stora garderoben och rensade ut massa skit. Inte klara än men nu ser man golvet iallafall. Johan kom fram till att jag hade 18par skor.. men jag hittade några fler par så det va rätt många 😬 skänkte bort en hel del. 

På eftermiddagen så åkte vi till lekparken vi kolla upp igår. Dock lite kallt och blåsigt så efter en stund gav vi oss och körde vidare till coop för lite fika/mellis. 

Nu ikväll laga vi tacos till middag och så åkte johan iväg på bio. Moa somnade strax innan sju och lukas kort efter. Jag ska också ta o sova för jag fasar för natten. Moa är hostig och lite pipig i andningen. Får se om vi måste kontakta vc imorgon. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0