Inhalationer

Det blev inte banken i tisdags. Vi upplevde att moa var sämre så efter att vi släppt av lukas på fsk så åkte vi upp till barnakuten igen med moa💜 


Dom fick lyssna på henne igen eftersom hon va/är rosslig. Vi fick iallafall börja inhalera henne hemma. Så när vi va klara där åkte vi till grillen och köpte mat och vidare hem. 

Jag hämtade lukas vid två och då åkte vi hem och bara tog det lugnt. 

Igår blev det storhandling på willys efter att vi lämnat lukas. Åkte hem och johan lagade mat och så satt vi bara o häckade i soffan. Så himla skönt att bara ta det lugnt. Jag hämtade lukas vid halv två och sen åkte vi ner på stan. Det va dags för en lite tidigt 6-månaders kontroll på moa. 63,5cm lång och 7835gram. Allt gick bra och han lyssnade även på henne. Så efter besöket var det bara att gå till apoteket och hämta ut moas egna mediciner. Nu kör vi på inhalationsschema här hemma och hoppas på att hon blir frisk snart. 

Barnen och jag tog en fika på stan efterråt samt kikade i lite affärer. Shoppade lite mya kläder till dom och jag hittade äntligen en skaloverall till moa. 👌🏻 supernöjd! 

Vi köpte med oss subway innan vi åkte hem☺️ 
Moa somnade vid fem i vagnen här hemma och vaknade inte förrän vid elva när johan kom hem. Så då puffa vi henne och sen sov hon vidare till sju imorse. Himla skönt! 

Imorse blev det en skön promenad till förskolan. Vi tog en sväng förbi maxi innan vi gick hem också. 

Lagade mat,fixade med tvätt o sånt. Johan åkte iväg till jobbet och jag hämtade lullebull. Lagom tills vi kom hem så kom pine o plinga på. Hon landade hos oss en timme innan hon skulle vidare på jobb. 

Ja o sen har vi mest degat i soffan. Moa somna för en stund sen och lulle&jag ska väll också lägga oss innan han somnar på soffan. Imorgon är det fredag och då är vi lediga. ☺️💜


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0