Hej på er!

Halloj, i måndags blev det leos en sväng med barnen. Det va vi och två andra där så det va väldigt lugnt o skönt. Mötte johan vid hemköp efter jobbet och sen vidare hem. Mamma va här och vi satte oss på balkongen och solade. 


I tisdags körde jag lukas till dagis och så var jag till jobbet en sväng. Ska jobba i helgen så va tvungen att fixa mitt kort så jag kommer in i datorn. Efter det mötte jag ida på tuna park. Tog en fika och bara pratade ☺ 

Åkte hem o mötte carsten&jennie här. Det blev en promenad till hemköp o köpa lunch sen hem hit. 

När lukas kom hem så pallra vi oss ut på gården. Han ville cykla och moa behövde sova en stund 😊 älskar vädret som har kommit. 

Och igår var det dags för 5månaders kontroll för moa. Pappa följde med mig dit som sällskap. Moa va 62cm lång och vägde  7475gram. Stora tjejen😃💗 och hon va så duktig pluttan när hon fick sprutorna. Hon tokslockna i vagnen direkt efter så då gick pappa o jag till ming o käkade lunch. 

Hittade en vårjacka till moa på stan och lukas fick nya skor o en keps samt t-shirts. 

Blev även en sväng till tuna park med johan o barnen på eftermiddagen. Hittade en fleecetröja till moa där och lite annat bra. 

På kvällen blev vi bjudna på mat hemma hos emma&martin. Supermysigt☺💕 

Idag har det varit en lugn dag. Lämnade lukas imorse och efter det tog bea o jag en promenad i solen. Satte oss på bänken ute i parken sen o bara njöt. Moa sov hela tiden i vagnen. Eftermiddagen har bara varit lugn o skön. Nu har båda barnen somnat och jag ligger på soffan o tar det lugnt. 😊😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0