Godmorgon lördag! 😊

IgĂ„r gick jag som en zombie hela dagen typ. Den gick fruktansvĂ€rt sakta och jag lĂ€ngtade bara tills johan skulle komma hem. 


Den hĂ€r veckan har moa varit i nĂ„gon rolig fas. Sovit dĂ„ligt pĂ„ bĂ„de dagarna och nĂ€tterna. Ätit dĂ„ligt och inte velat ta nĂ„gon ersĂ€ttning direkt pĂ„ dagen. 

Och varje gĂ„ng hon ska sova pĂ„ dagen sĂ„ har hon bara kĂ€mpat emot förutom i vagnen. Det har vĂ€ll varit lite tur i oturen att johan fick sin bil sĂ„ld sĂ„ jag o barnen har fĂ„tt en promenad till förskolan. Eller lukas har cyklat. Bra motion för mig för annars blir det lĂ€tt att latheten sticker in och jag myser hellre ner mig i soffan. 

I tisdags hĂ€ngde Ă€ven denice och vincent med pĂ„ en promenad. Sen blev det lunch hĂ€r â˜ș 

I onsdags sĂ„ kom malin och barnen hit. SĂ„ himla kul o trĂ€ffa dom. Är nĂ€stan exakt ett Ă„r sen. ❀ 

Inatt sov moa iallafall i sin sĂ€ng tills nĂ„ngĂ„ng imorse. DĂ„ flytta jag över henne sĂ„ hon skulle somna om en stund till. Men vid sex var det bara o kliva upp. Och vi kunde vĂ€ll inte starta morgonen bĂ€ttre Ă€n med att mikron började ryka och lukta brĂ€nt nĂ€r jag skulle fixa moas gröt. SĂ„ förmodligen mĂ„ste vi Ă„ka o fixa en ny idag.  

Annars idag sÄ ska vi försöka komma ut och lukas ska fÄ öva pÄ att cykla utan stödhjul. Det blir spÀnnande. Ska Àven försöka klÀmma in en promenad.

Ha en fin lördag alla! Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Vad heter du? :
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller nÄgon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0