Energi

Helgen sprang förbi som vanligt när jag jobbar. Det va riktigt skönt att komma ut i friskluften igår när jag slutade. Åkte hem direkt och tog en dusch och sen blev det mys med barnen. 


Barnen och jag la oss i sängen och skulle kika film men jag va så slut och dom med så vi somnade allihopa. 

Så inatt tror jag att sov ungefär tio timmar. Johan tog första matningen och den andra var vid halv fem och så sov moa till sju. 

Gick upp då och fixade frukost. Passade på att göra äggmacka och mois fick sin skål med gröt. Den gillar hon verkligen☺ 

Blev en sväng till leos hela familjen. Massa lek och så lunch där innan vi åkte hem. Det hölls även en tyst minut innan vi åkte hem .

När vi kom hem tog jag tag i städningen. Dammsög,damma,torka golv o allt sånt. Fixade massa mat till moa också, det blev spaghetti&köttfärsås och lax med potatismos. Hon åt precis en portion med spaghetti&köttfärsås och allt gick ner. Den här lilla damen gillar verkligen mat. Speciellt mammas mat☺❤ 

Idag blir hon 5månader och tiden går verkligen för fort. Men det är så kul o se henne utvecklas. Just nu tycker hon det är roligast att prutta med munnen så allt saliv skvätter 😂 och så har hon upptäckt sin röst för det kommer massa skrik o prat hela tiden😃 

Energin börjar ta slut, jag håller på med disken och lukas har fått hoppa i badet. Tror vi bäddar ner oss snart och kikar på nån film. 

Ha en mysig kväll alla! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Blogg eller någon annan sida? :

:

Trackback
RSS 2.0